15 Ocak 2014 Çarşamba

Kitabın Yazarı

 Andrew Norriss 1947 yılında doğdu, Trinity College Dublin 1966-1970 University at izledi Aziz John'un Okulu, Leatherhead'dan eğitim gördü. [1] Stroud Okulunda öğretmenlik yaptıktan sonra, Romsey o zaman Winchester 1973-4 Üniversitesi'nde yaptığı PGCE için eğitilmiş ve Peter Symonds Koleji Winchester, 1974-1985 de Tarihi öğretti. Öğretmenlik yaparken o Richard Fegen ile televizyon durum komedisi ve çocuk komedi drama yazmaya başladı. Şimdi eşi ve iki çocuğuyla birlikte Hampshire yaşıyor ve çocuk kitapları yazıyor.

1 Ocak 2014 Çarşamba

Kitap Tanıtım Yazısı

Alex, John Amca'nın verdiği bilgisayar-
la geçmişe gidip en yakın arkadaşı Callum'un hatalarını düzeltir. Bazenleri annesi ve babası tartıştığı zaman geçmişe gider ve aralarını düzeltir. Aslında saati ayarlayıp sadece Ctrl-z 'ye tıklayıp geçmişe gidiyor. Hatlarını düzeltirken daha çok maceraya tanık olacak.  


Ana Karakter Betimleme

      Alex hayalperest, sevecen, yardımsever, zeki ve meraklı bir çocuktur. John Amca'sının verdiği bilgisayarla geçmişe gidip hatalarını düzeltir, Callum'a yardım eder, her yeni macera katılır. Hata yapmaktan korkmuyordur.